About us

Vince van der Laan

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik een IT-man ben en ik ben ook een modem liefhebber, maar ik wilde wat feedback te krijgen en ook mensen die hun eigen netwerk krijgen van een modem te helpen. Bekijk hier de tests, de resultaten en krijg ook advies en hulp bij modems.

Ik begon te testen en proberen nieuwe modems terug in 2008, maar het internet is zo groot dat het moeilijk is voor mij om de resultaten vaak te controleren. Dat is waarom ik besloot om dit bericht op mijn blog. Ik wil de meningen van mensen op modems horen en ook wat goed nieuws posten, omdat in deze nieuwe wereld van internet het aardig is om te weten hoe de modem doet. Dit is ook een open thread, zodat u vragen plaatsen.

In sociale media vind je me op sociale netwerken zoals Twitter en Facebook. In het forum sta ik bekend als "Vince", ik kom uit Nederland, ik woon in het land van Nederland, en ik heb een bachelor in Informatietechnologie uit Rotterdam.

In deze blog wil ik u informatie geven over modems, vooral voor thuisgebruikers zoals u, en ook over modems voor zakelijke gebruikers, als uw doel is om een beter begrip te krijgen van modems en van hun functies en functies. Voor zakelijke gebruikers, u alle modems op een plaats, voor degenen die willen een gefundeerde beslissing over een bepaalde modem te maken, geef ik u een samenvatting van de modem in de functies en de specificaties. Ook voor thuisgebruikers, als je meer wilt weten over hoe je modems te gebruiken, of over de basisprincipes van modems, deze blog is voor jou!

Hoe gebruik ik modems?

Als u modems wilt gebruiken, moet u een modem voor modems hebben.

Ik heb veel ervaring, want ik was vroeger een modem ingenieur. De modems die ik test met zijn van verschillende fabrikanten. Ik hou er niet van als iemand de modem die ik gebruik te testen als het is mijn geld. De waarheid is, ik heb nooit echt nagedacht over de bron. Ik weet gewoon de hardware die ik gebruik en wat ik wil, afkeer, en vind goed of slecht. Dat is het geval met mijn laptop, een Lenovo M70, die ik gebruik met de volgende hardware: Intel Pentium M 5200 CPU (2,4 GHz, 8 MB L3-cache, 4 MB L2-cache, 1,5 Gbps, AMD GMA X2 450) Lenovo laptop, die ook wordt gebruikt door mijn vriendin (haar moeder), mijn vrouw en twee van onze kinderen (12-jarige, 6-jarige). Dit is dezelfde laptop die ik gebruikte voor alle tests, behalve voor de eerste twee. Ik gebruik deze laptop omdat het een laptop die ik heb, de moeder van de kinderen is een moeder, en mijn vrouw werkt in een kantoor en heeft een persoonlijke laptop. Deze laptop maakt gebruik van alle drie de processors, een Pentium 5200, een Intel Pentium M 5200 en een dual core, met 512 MB RAM. Ik gebruik Intel's QuickAssist-technologie om het stroomverbruik van mijn laptop te verminderen.